top of page
Personal Hormonal Profiling is de oplossing!

Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht.

Hormonen blijken hier de ‘missing link’ te zijn.

Personal Hormonal Profiling is een revolutionaire methode waarmee u zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd afvallen op jou specifieke probleem gebieden.

Hormonen bepalen niet alleen hoe u zich voelt maar ook hoe u eruit ziet. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Door de uit balans zijnde hormonen op een natuurlijke wijze te beïnvloeden zult u zich jonger en vitaler voelen en tegelijkertijd afvallen op uw specifieke probleemgebieden.

We kunnen onze hormonen op drie verschillende manieren beïnvloeden nl door voeding, training en d.m.v. supplementen. Naar aanleiding van uw ‘Personal Hormonal Profile’ ontvangt u een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementenschema waarmee uw succes kan worden gegarandeerd (mits de richtlijnen zorgvuldig worden gevolgd!)

Voor het bepalen van jou ‘Personal Hormonal Profile’ zullen wij eerst een 12 puntshuidplooimetingen uitvoeren. Daarna zal je een vragenlijst moeten in te vullen. Met deze vragenlijst in combinatie met een anamnese en de huidplooimetingen geven een duidelijk beeld m.b.t. iemands hormonale profiel. Aan de hand van deze gegevens ontvangt je dan binnen enkele werkdagen jou persoonlijke schema’s

Gezond afvallen
bottom of page