top of page
Personal Training

Vanaf de basis

Elite, gevestigd in Den Haag, geeft personal training vanaf de basis. Je wordt begeleid door een van onze ervaren personal trainers.

Iedereen is anders en daarom schrijven wij ook voor iedereen een ander trainingsprogramma.

 

Vandaag de dag zien wij veel te veel mensen in de sportschool die geen idee hebben wat zij eigenlijk aan het doen zijn. Men haalt een trainingsschema uit een tijdschrift of van het internet. Oefeningen worden niet goed uit uitgevoerd, er wordt slecht begeleid door fitnesstrainers en er wordt niet doelgericht getraind. Goede resultaten blijven uit, hoop en verwachtingen worden niet waargemaakt. 

Persoonlijk aanpak

Elite heeft zich gespecialiseerd in de meest uiteenlopende gebieden van fysieke training, maar ook in voeding en hormoonbalans, blessure behandeling en revalidatie. De aanpak bij Elite Balans is ècht persoonlijk en dus afgestemd op het behalen van jouw specifieke doelen en wensen.
Of je nu fitter wilt worden, aan je gezondheid wilt werken, in sport beter wil gaan presteren, er gewoon beter uit wilt zien op het strand of klaar gestoomd wilt worden voor een fysieke keuring bij bijvoorbeeld defensie of politie. Bij de personal trainers van Elite Performance is alles mogelijk!

 

Het complete plaatje

Wij maken voor jou een trainingsprogamma, en geven voedings- en supplementen advies. Zelfs wanneer je kampt met een blessure kunnen wij jou helpen en maken wij een ’op maat gemaakt’ behandel- en trainingsplan.
In dat geval passen wij het schema dusdanig aan, dat je tegelijkertijd kunt revalideren en trainen door toepassing van Mylogenics 

behandeltechnieken. Wij doen wat past bij jouw doelstelling en wat nodig is om jouw gewenste resultaat te behalen.


Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail dan voor een vrijblijvend advies..

bottom of page