top of page
Heb je last van één van de onderstaande klachten?
Dan is Mylogenics™ wellicht iets voor jou!
 
 
 
 
 
 
 

Nekpijn
Whiplash
Epicondylitis Lateralis (Tenniselleboog)
Carpaal tunnel syndroom
Schouderklachten
Handblessures
(Lage) Rugklachten
Bekkeninstabiliteit
Knieklachten
Achillespees
Hielspoor
Voetpijn

Wat is het?

Mylogenics™ is een nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van Mylogenics™ is het mogelijk om binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van het lichaam op te sporen. Zo is het mogelijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van het functioneren van het lichaam.
Zo is het mogelijk om de zwakke schakels direct te versterken, een doelgericht trainingsschema te maken en, indien noodzakelijk, het herstel te bevorderen met behulp van de juiste voeding en supplementen.

Door middel van Mylogenics™ Activation, Release en Rehab is het mogelijk een compleet beeld te krijgen waar er blokkades zijn in het lichaam zodat deze behandeltechniek een oplossing kan bieden naar het sneller bereiken van een bepaald doel.

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail dan voor een vrijblijvend advies.

bottom of page